top of page

Dobýváme cizí kraje - Reingers 2022


Předpověď počasí na závěrečný říjnový víkend slibovala poslední opalovačku roku, i vypravili jsme se teda na jih - do rakouské vesničky Reingers, kde se už 15 let pořádají závody ve spolupráci s českou stranou. Trať je vyhlášená nádhernou krajinou nejen v rakouské části - v rámci závodu se zajede i zpět do Čech a my se tak mohli kochat přírodou České Kanady po obou stranách hranice.

Teplo bylo přes den opravdu nadstandartní, organizátoři kvůli teplotě atakující dvacítku trať plánovanou na 18-20 kilometrů zkrátili na 15 km. V první moment jsme trošku žbrblali, kvůli tomuhle závodu jsme poslední tréninky natahovali na 20 kilometrů. Ale jak se nám v tom pařáku pak naběhaný objem hodil! Hodil se nám natolik, že jsme náš letošní první MID (a Bemboší úplně první MID v životě) oba ve svých kategoriích vyhráli.

Kromě hromady krásných cen, nacpaných břich rakouskými superřízky a lehkého úpalu :D jsme si odvezli hlavně potvrzenku, že máme všechny psy v supr kondici. Ač doma v takových teplotách rozhodně netrénujeme, všichni psi zvládli závod úplně v pohodě, neuvařili se a i při doběhu do cíle v poledním slunci stále měli z čeho brát. A spokojeně si hrající ňufani po dobře odvedené práci, to je prostě nejvíc :)









75 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page