top of page

Jak jsme byli u "Přemka Podlahy"




S jarem si nás našla i Česká televize a oslovila nás pro pořad Polopatě. Je to moderní obdoba Receptáře a až po odvysílání jsme zjistili, jakou má sledovanost. Velkou :O

Na natáčení dorazila tři auta, v nich šest lidí... no docela překvápko. Při samotném rozhovoru se jelo na dvě kamery, dosvětlovalo se, každý záběr byl pečlivě promyšlený. Bohužel jsem trubka a vůbec mě nenapadlo celou tu velkoakci aspoň nafotit. Víťa se před kamerou tentokrát docela zapotil, ono když na vás zírá sedm lidí, dlouhé minuty se řeší ideální světlo, směr, pozadí, kam přesně koukat... tak to znervózní i ostřílenýho profíka.

Po rozhovoru se natáčely "obrázky", to už nebylo tak nervující, i když se psi předháněli v tom, kdo bude dělat větší bordel. Ukázalo se, že když je naložíme do auta (=jedeme na závody) a vzápětí je vyložíme na jejich domácí louce (=super, tady to známe), dostanou se psi do takového stavu předstartovního nadšení, že s nimi přestává být jakákoliv domluva. Start odnesly hned tři krčáky, tolik jich překousali za celou sezonu. Taky prásknu na filmaře, že nikdo nechtěl natáčet z káry. Normálně se báli :o Nakonec se jeden nechal přemluvit, pod příslibem, že pojedou fakt pomalu. Naštěstí pesani se po hektickém začátku uklidnili a kameru i kameramana vrátili neporušené zpátky.

Nakonec z dvouhodinového natáčení vznikla moc pěkná reportáž, nejen obsahově, ale i vizuálně. O opravdu pěkné obrázky se nám postaraly nejen profi kamery a jejich obsluha, krásné počasí ale i zářící barvičky našeho fungl nového oblečení, kterým nás komplet vybavil Trimm.

Celý natáčecí tým byl moc fajn a bylo z toho veskrze příjemné odpoledne, můžou přijet zas :)

72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page