top of page

Červený Kostelec 2022, místy až rudý


Na druhé, a pro letošek poslední sprintové závody jsme se vypravili už klasicky do Červeného Kostelce. Místní trať sice stojí za prd, ale každoroční sobotní večer s kapelou Řezníci je pro nás vrcholem kulturních akcí podzimu :) Tentokrát jel dva týmy Víťa a já jen s jedním, s Bemboškama. Víťa si sestavil jeden tým nezkušených mlaďochů a druhý zasloužilejch borců. Oba dva dny to s mladejma natřel nejen mě, stejně tak svýmu druhýmu týmu, ale i všem ostatním a vyhrál. Já jsem se s vzorně šlapajícíma Bemboškama vklínila časově mezi oba jeho týmy, takže spokojenost :) Menší nadšení už vzbuzuje moje tělesná schránka po 1. dni, po kterým jsem byla díky řádnýmu držkopádu na kamínkách otlučená ze všech stran. Všemu vévodí sedřený Krvavý koleno. Druhej den už moje jízda byla víc než závod série hysterických výstupů na téma "pomalu!!!!!!!" Hrůza z toho, že se do kolene praštim znovu, mě nutila stahovat si psy před každou zatáčkou. Výsledek - žádný další pád - pro mě byl hlavní výhrou :)

Celý závod byla hromada nových zkušeností pro mladé psy a výborná párty pro nás, jako bonus jsme si přivezli 1.místo, 4. a 5. místo.

Příští závod už pokročíme ze sprintů na střední tratě, takže hned po závodě se vrháme na prodlužování tréninků a míříme na midy :)















133 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page